Лондонският мост е срутен“ е фразата, която вероятно отеква в

...
 Лондонският мост е срутен“ е фразата, която вероятно отеква в
Коментари Харесай

London Bridge: как Великобритания ще изпрати кралица Елизабет

 „ Лондонският мост е сринат “ е фразата, която евентуално отеква в държавните известия в Обединеното кралство и Британската общественост през последните няколко часа.

В съдействие с двореца държавното управление изготви проект за деяние при изключителни обстановки, наименуван Операция „ Лондонски мост ” преди десетилетия, и от време на време го преоценява. Въпреки че включва обмисляне на сюжети, разнообразни от това, което се е разиграло през днешния ден, интервенцията дава управление за това, което светът може да чака през идващите няколко седмици, след гибелта на кралица Елизабет II. Денят на гибелта на кралицата е наименуван D-Day, а всеки идващ ден ще бъде именуван D+1, D+2
 Съюз на демократичните сили с бурна реакция против наличието на Митрофанова на тържествата за Съединението 8 септ 2022 | " Скандализирани сме от наличието на съветския дипломат на тържествата за Съединението в Пловдив. " Това...
Според проектите, изтекли от Politico Europe предходната година, погребението ще се състои след 10 дни. Тялото на кралицата ще пътува с трен от замъка Балморал до Бъкингамския замък. Ще бъде спазена национална минута на безмълвие и възпоменанието ще е в  катедралата " Св. Павел ", където кралицата беше почетена в национална работа за признателност през юни.

Нейният максимален наследник в този момент е крал Чарлз III, само че коронацията му ще се състои чак след края на интервала на печал. Първо той ще се срещне с новия министър председател Лиз Тръс, а в 18 ч. ще направи телевизионно послание към нацията. През идващите 10 дни той ще пътува с трен из Обединеното кралство, с цел да скърби с разнообразни общности, като първо ще посети шотландския парламент и катедралата Сейнт Джайлс в Единбург.

Следващата седмица ковчегът ще пътува от Бъкингамския замък до Уестминстърския замък в обществено шествие. Кралицата ще лежи три дни. Междувременно държавните служби в целия окръг ще възнамеряват погребението, което ще се състои в Уестминстърското абатство. По обяд страната ще резервира две минути безмълвие.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР